Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel değerlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş, yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.20-11.50 13.20-15.50
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL, FUTBOL, ATLETİZM VE MASA TENİSİ TURNUVALARINDA ÇEŞİTLİ BAŞARILAR
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI GENEL KÜLTÜR PROJESİ SIFIR ATIK PROJESİ KİTAP OKUMA SAATİ PROJESİ AYIN SINIFI PROJESİ AYIN ÖĞRENCİSİ PROJESİ BİLGİMİ ÖLÇÜYORUM, HAZIRLANIYORUM PROJESİ İYİLİK SINIFI PROJESİ SAĞLIKLI GIDA PROJESİ

WEB - https://divrigicumhuriyet.meb.k12.tr

Adres - Kemenkeş Mah. Adil Sokak No.5 Divriği/SİVAS